ДС БИЛД ЕООД -Доставка и монтаж на топлоизолация,Минерални мазилки,Системи за сухо строителство,Окачени тавани,Преградни стени,Цялостни ремонти.
Amazing Counters
Reduce Cortisol
ДС БИЛД ЕООД -Доставка и монтаж на топлоизолация,Минерални мазилки,Системи за сухо строителство,Окачени тавани,Преградни стени,Цялостни ремонти.
Преградни стени
Щендерните стени са звуко и топлоизолиращи и предпазват в случай на пожар. Металната щендерна конструкция от UW и CW профили от стоманена галванизирана ламарина се обшива с гипскартонени плоскости еднослойно или двуслойно, т.е. всяка страна с един или два слоя гипскартон плоскости. Като изолационен матeриал, за цялостно шумо и топлоизолиране, се монтира вата в кухото пространство на преградната стена.

Предимства:

Гъвкаво разпределение: с металните щендерни стени практически няма граници за планиране на разпределението. Дори при последващо разделяне на помещението щендерните стени могат да се изграждат на всяко желано място и при необходимост без проблем да се демонтират.

Бързо завършване : веднага след монтирането фугите между гипскартонените плоскости се шпакловат. Сухата и равна стенна повърхност може веднага да се боядисва или облепва с тапети. Стенните кухини се оказват почти идеална възможност за прокарването на инсталации от всякакъв вид, а инсталационните работи се извършват по време на монтажа на стената.

Топлоизолация: гипсовите строителни материали имат отлични топлоизолационни качества, при щендерната стена топлоизолационния материал се проявява особено добре. Повърхността на стената се адаптира бързо към температурата на помещението.

Пожарозащита: гипсът е негорим строителен материал. Със системите за щендерни стени могат да се изпълнят всички пожарозащитни изисквания.

Звукозащита: ефективната звукоизолация е предпоставка за уютност и високо качество на жилището . Щендерните стени предлагат шумозащита, която съществува само при дебели тежки стени.

Тези технологии осигуряват по-добра звуко и топло изолация, олекотени конструкции, по-добри възможности за вътрешно разпределение, готови гладки повърхности без мокро мазане и шпакловане. Използват се естествени и екологично чисти материали, намалява се технологичното време в строителството.

В зависимост от типа на конструкцията теглото на най- разпространените щендерни преградни стени е от 25 до 50 кг/м2.                                                                                                                                                         1.UW - периферен профил-50,75 или 100мм
                                                                                                                                                         2.CW - щендерен профил-50,75 или 100мм
                                                                                                                                                         3.Изолация от минерална вата
                                                                                                                                                         4 Гипскартонени плоскости първи слой
                                                                                                                                                         5.Гипскартонени плоскости втори слой
                                                                                                                                                         6.Рапидни винтове, разст. 25 см