ДС БИЛД ЕООД -Доставка и монтаж на топлоизолация,Минерални мазилки,Системи за сухо строителство,Окачени тавани,Преградни стени,Цялостни ремонти.
ДС БИЛД ЕООД -Доставка и монтаж на топлоизолация,Минерални мазилки,Системи за сухо строителство,Окачени тавани,Преградни стени,Цялостни ремонти.
Окачени тавани от гипскартон
Окачените тавани от гипскартон се използват както при новото строителство, така също и при обновяването на сгради. Приемуществото на окачените тавани е че могат да се монтират без особенна подготовка на съществуващите таванни повърхности.Съвременните строителни технологии позволяват монтирането на окачените тавани без(или с малко) използване на мокри процеси,което по свой ред довежда до значително скъсяване на времето за строително ремонтни дейности.Поради почти неограничените възможности за интерпретиране с таваните от гипсокартон те представляват едно от главните съставни на успешния интериор на помещенията.Чрез използването на минерална изолационна вата във комбинация с гипсокартонената обшивка се постигат допълнителни подобрения:
-Намаляване на разходите за отопление в резултат на подобрената топлоизолация:
-повищена звукоизолация:
-повишена пожароизолация:

                                    
Окачен таван тип "растерен"
  Растерните окачени тавани са широко използвани при изграждането на нови офис помещения,административни сгради,магазини,хотели,болници и др.
  Окачените тавани скриват и предоставят лесен  достъп до вентилацията,електрическата инсталация,отопление и пожароизвестяването.
  Те са по-бързия,по-лесния и по-евтиния начин за инсталиране,преместване и почистване.
  Освен това,окачените тавани предлагат по-добри възможности за осветление.
  Специално за растерните окачени тавани са разработени осветителни тела,при които осветяването е близко до дневната светлина,които ги правят предпочитани за
при използването им в офис и обществени сгради.
  Те играят основна роля за оптимизиране на отразяването на светлината и пестенето на електроенергия.
  Освен те абсорбират и редуцират шума.
  Разнообразието от възможности и много функционалността които предоставят растерните окачени тавани ги правят все по-търсени и използвани.
  Едни от основните качества на растерните тавани са тяхната акустичност,хигиеничност,пожароустйчивост,влагоистоичивост и не на последно място топлоизолация.
  Лесният монтаж и поддръжка на растерните тавани ги правят като основен компонент при изграждането на нови офис и административни помещения.
  Окачени растерни тавани с плочи 60/60 см или 60/120 см, изработени от гипскартон или минералфазер, удовлетворяващи в най-висока степен всички строително-физични изисквания по отношение на противопожарна защита, шумоизолация, топлоизолация и влага.
  Окачените растерни тавани са приложими в обекти, подложени на екстремални условия- повишена влажност, шум и замърсяемост.
  Плочите имат голямо разнообразие в зависимост от изискваните работни характеристики и се отличават с изключителна здравина, трайност и устойчивост на формата.
  Инсталирането е лесно и плочите могат безпроблемно да се демонтират или заменят, което прави достъпа до вградените в кухото пространство инсталации лесен.
  Осигуряват многообразие от възможности за естетично оформяне на таваните, които допълнително се увеличават и от различните кантове на плочите - прав ръб, падащ борд или скрит монтаж.
  Към плочите могат хармонично да се вграждат осветителни и вентилационни елементи.
PVC окачен таван
В последните години PVC-таваните и облицовките,заемат все по голяма пазарна ниша.Поради самите качества на PVC,като материал
окачените тавани намират широко приложение в помещения в които се изисква завишена влагоистойчивост(бани,тоалетни,мандри и др.)
Разнообразието от шарки и цветове ги правят предпочитани и при стенни облицовки в бани и санитарни помещения.
PVC-тавани и облицовки са лесни за почистване и поддръжка,както и имат дълъг живот.