ДС БИЛД ЕООД -Доставка и монтаж на топлоизолация,Минерални мазилки,Системи за сухо строителство,Окачени тавани,Преградни стени,Цялостни ремонти.
ДС БИЛД ЕООД -Доставка и монтаж на топлоизолация,Минерални мазилки,Системи за сухо строителство,Окачени тавани,Преградни стени,Цялостни ремонти.
*Добре дошли в  сайтa на фирма ДС БИЛД ЕООД.Фирмата е основана през 2001 г. като логично продължение на развиваната дейност  до тогава.Първоначално основната дейност на нашате фирма беше насочена изцяло в областта на сухото строителство(ГИПСОКАРТОН,ОКАЧЕНИ ТАВАНИ,PVC ОБЛИЦОВКИ,ПРЕДСТЕННИ ОБШИВКИ,СУХИ МАЗИЛКИ,ПРЕГРАДНИ СТЕНИ) и в последствие  ВЪНШНАТА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ(EPS-експандиран полистирол,XPS-екструдиран полистирол и каменна вата). Развиваме дейността си в региона на гр.Варна и близките населени места
   
* Все по осезателното присъствие на ДС БИЛД на пазара обективно наложи и ред съпътстващи дейности, насочени изцяло към задоволяване нарастващите изисквания на нашите клиенти.Днес ние Ви предлагаме пълна техническа консултация, вземане на размери, монтаж и доставка на място. Целта ни е максимално бързо, лесно и в удобно за клиента време да изпълним поръчката, без неприятни грешки, загуба на пари и време.

  *През годините нашия опит се е наложил в доверието на клиентите ни към нас.Ние се стараем да изпълним всяко възложение и каприз на клиентите ни,независимо дали е корпоративен или частен.Ние не делим обектите на малки и големи-за нас те са ВАЖНИ и доволният клиент е най-важен!

* В старанието си да се осъвършенстваме и да изпълняваме възложените ни задачи максимално прецизно,ние разчитаме изцяло на дългогодишният ни опит и професионалните инструменти,с които работим.

  Фирмата предлага възможност за цялостно 3D проектиране и изпълнение на довършителните работи във вашият дом-гипсокартон,топлоизолация,PVC и AL.дограма,изграждане на камини и въздуховоди към тях,хидроизолации,къртене,шпакловане,боядисване,поставяне на фаянс и теракот,подзиждане на тераси,ел.услуги,ремонт на покриви  и др.)

* Поставянето на топлоизолация на жилището става актуална с растящите цени на тока и парното. Екологичният ефект също е важен. Така се изразходват по-малко горива и понижаваме замърсяването на планетата. Домът става по-уютен с подобрения топлинен комфорт на обитателите му. Енергийната ефективност на жилището се подобрява с поставянето на топлоизолация-вътрешна или външна, качествена дограма, смяна на отоплителната инсталация и енергоспестяващи уреди. Инвестицията е много разумна и се изплаща бързо

* Сухото строителство предлага напълно нови творчески възможности за оформление. Сухите подови основи, преградните стени, предстенните обшивки, сухите мазилки, подпокривните пространства и таваните от естествения продукт гипс са биологично напълно безвредни и се все повече се препоръчват от експертите.Едновременно с това и поставянето на външна топлоизолация+полимерна мазилка решава проблемите с загубите на топлоенергия,конденз и влага,изпълнена качествено тя придава на сградата красотa и завършеност. 
Counters
Catalog Online Coupon
WebDesign by k0c3t0