ДС БИЛД ЕООД -Доставка и монтаж на топлоизолация,Минерални мазилки,Системи за сухо строителство,Окачени тавани,Преградни стени,Цялостни ремонти.
NEOPOR Продукт на BASF
NEOPOR е революционен топлоизолационен продукт от ново поколение. Технологичните новости, разработени от лабораториите на BASF, вече са в България. Качествата и предимствата на Неопор го правят идеален продукт за шумо- и топлоизолация на сгради, като след използването му се постига невероятен енергоспестяващ ефект. Топлоизолационният лист Неопор е представен в графитеносив цвят, разкриващ тайната-графитените частици! Те възпрепятстват топлинното лъчение като отразяват излъчването, намалявайки чувствително топлинното поглъщане на материала, постигайки новото дълго търсено качество - радиационна устойчивост. Графита като материал има свойството да отразява и разсейва лъчението. Същевременно графитните частици значително подобряват шумоизолационните и топлоизолационните свойства на строителния стиропор.
   Добрата топлоизолация която се постига с Неопор на практика спестява до 60% от използваната енергия. С течение на времето тази енергия придобива значителни размери(като пари) и малко по малко инвестицията ви за топлоизолация се изплаща.
  Неопор достига плътност от 25 kg/m3 с топлопроводимост 0.030 W/m.K. Трябва да се вземе предвид и факта че плътността на стандартния стиропор EPS е 32 kg/m3, което е около 22% повече от тази на Неопор. Значи ще се изхаби доста повече материал при производството на EPS за постигането на същите резултати.

Графитът, уникален със своите свойства, отразява и възпрепятства преминаването на инфрачервените и UV-лъчи, което го прави освен прекрасен изолатор и сигурен защитник от проникване на радиация в сградата. Това става при спазена минимална дебелина на топлоизолационни листове от 5 до 10 cm и плътност едва от 25 kg/m3.

Чрез направените опити в лабораториите на BASF е доказано че графитът увеличава неколкократно шумопоглъщането, отразява голяма част от слънчевата светлина и вредните UV-лъчи.

Топлоизолацията с Неопор показва значителен напредък през последните години. Все пак хората още не са достатъчно запознати с техническите характеристики и качествата на Неопор. Топлоизолирането с Неопор е чудесен начин за възстановяване на старите фасади, постигайки се оптимална енергийна ефективност и опазване на околната среда. Външната топлоизолация с Неопор предпазва сградите от широките температурни колебания като се намалява риска от евентуално нарушаване здравината и естетиката на новата фасада. Спестяването на енергия е оптимално само когато дебелината на Неопор е съобразена с дадените климатични условия на местността.
Част от предимствата на Неопор пред другите топлоизолационни продукти:

   1. намалява енергийните разходи на домакинствата
   2. прекъсва „топлинните мостове“ като не са необходими сложни изчисления
   3. като за обличане на трегерите и другите бетонни части с по-плътен продукт(какъвто проблем има при EPS например) високи топлоизолационни качества дори и при малки дебелини на плочите
   4. висока устойчивост на влага
   5. неподвластност на всякакви атмосферни условия
   6. размерите са непроменливи във времето
   7. Неопор е „дишащ“ топлоизолационен продукт
   8. Неопор е 100% рециклируем, помагайки за опазването на околната среда
   9. 5см Неопор (като топлоизолационни качества) се равняват на около 7.5 см строителен стиропор
ДСБИЛД ЕООД -гр.Варна
 
тел.:0899/920300 и 0878/705970
e-mail:ds_build_eood@abv.bg
промоции
WebDesign by k0c3t0
топлоизолация
          на
        под
топлоизолации
           на
        стени
гипсокартон
ОБЕКТИ
топлоизолация
           на
      покрив
мазилки
топлоизолация
             на
    фундамент
ГАЛЕРИЯ