ДС БИЛД ЕООД -Доставка и монтаж на топлоизолация,Минерални мазилки,Системи за сухо строителство,Окачени тавани,Преградни стени,Цялостни ремонти.
Минерални и полимерни мазилки
В зависимост от начина и областта на приложение мазилките биват няколко вида:
-ДРАСКАНИ (СТРУКТУРНИ) МАЗИЛКИ - 2 мм. и 3 мм.
Продуктите представляват сухи хомогенни смеси, произведени на база цимент, минерални добавки, полимерни свързващи вещества, светлоустойчиви пигменти и други добавки, регулиращи времето на свързване и времето за запазване на работната консистенция.

Може да се нанасят върху циментови и гипсови шпакловки, циментови и варо-циментови мазилки, гипсофазер и гипсокартон, бетонни панели или върху други здрави и равни основи. Положените мазилки имат отлично поведение при биещ дъжд, обледяване и силно /пряко/ слънцегреене. Мазилките са дишащи - лесно пропускащи водните пари. Мазилките са хидро и мразоустойчиви и лесно почистващи се.
-ЦВЕТНА СИЛИКОНОВА МАЗИЛКА - 1 мм., 2 мм. и 3 мм.
Продукта представляваа готова за употреба пастообразна хомогенна смес, произведена на база минерални пълнители и силиконово-полимерни свързващи вещества, изкуствени смоли, светло и алкалоустойчиви оцветители и други добавки, регулиращи времето на свързване и времето за запазване на работната консистенция.

Повечето силиконовии мазилки се произвеждат в бял цвят или оцветена по каталог на фирмата производител с 980 цвята. Всички цветове са устойчиви на UV лъчи. Може да се нанасят върху циментови и гипсови шпакловки, циментови и варо-циментови мазилки, гипсофазер и гипсокартон, бетонни панели или върху други здрави и равни основи. Положените мазилки имат отлично поведение при биещ дъжд, обледяване и силно /пряко/ слънцегреене. Мазилките са дишащи - лесно пропускащи водните пари. Мазилките са хидро и мразоустойчиви и лесно почистващи се.
-ЦВЕТНА ПОЛИМЕРНА МАЗИЛКА - 1 мм., 2 мм. и 3 мм.
Продукта представляваа готова за употреба пастообразна хомогенна смес, произведена на база минерални пълнители и полимерни свързващи вещества, изкуствени смоли, светло и алкалоустойчиви оцветители и други добавки, регулиращи времето на свързване и времето за запазване на работната консистенция.

Повечето полимерни мазилки се произвеждат в бял цвят или оцветен по каталог на фирмата производител. Всички цветове са устойчиви на UV лъчи. Може да се нанасят върху циментови и гипсови шпакловки, циментови и варо-циментови мазилки, гипсофазер и гипсокартон, бетонни панели или върху други здрави и равни основи. Положените мазилки имат отлично поведение при биещ дъжд, обледяване и силно /пряко/ слънцегреене. Мазилките са дишащи - лесно пропускащи водните пари. Мазилките са хидро и мразоустойчиви и лесно почистващи се.
-БЯЛА ПРЪСКАНА МАЗИЛКА
Мазилкатз представлява суха хомогенна смес, произведена на база минерални и полимерни свързващи вещества, както и други добавки регулиращи физико-химичните показатели и времето за запазване на работната консистенция. Предназначена е за нанасяне като фасадно-декоративно покритие с релефна структура върху повърхности на изделия от обикновен, лек и клетъчен бетон (включително и газобетон) както и върху циментови и вароциментови мазилки. Мазилката е с повишен коефициент на хидроустойчивост и мразоустойчивост.
-ФИНА ВЛАЧЕНА МАЗИЛКА ЗА ВЪТРЕШНО ПРИЛОЖЕНИЕ
ФИНА ВЛАЧЕНА МАЗИЛКА представлява суха хомогенна смес, произведена на база цимент, минерални добавки, полимерни свързващи вещества и други добавки регулиращи времето за запазване на работната консистенция. Използва се като вътрешно и външно декоративно покритие. Нанася се с четка (баданарка) или с метална маламашка на слой с дебелина от 1 мм до 6 мм в зависимост от това каква структура желаете да постигнете. Може да се структурира с четка, маламашка, дунапренена гъба и всички видове валяци - гумени, дунапренени, кожени, фигурни и специални, в зависимост от това какви фигури и релефи желаете да постигнете. Мазилката е хидро и мразоустойчива, пропускаща водните пари (дишаща) и лесно почистваща се. Мазилката може да се оцветява с оксидни бои или със светлоустойчиви и алкалоустойчиви пигментни пасти за вододисперсионни бои, в зависимост от това какъв цвят желаете да постигнете. Основата, върху която ще се нанася мазилката се грундира с дълбокопроникващ Грунд .                                    
промоции
ДСБИЛД ЕООД -гр.Варна
 
e-mail:ds_build_eood@abv.bg
тел.:0899/920300 и 0878/705970
WebDesign by k0c3t0
гипсокартон
ОБЕКТИ
топлоизолация
          на
        под
топлоизолации
           на
        стени
топлоизолация
           на
      покрив
мазилки
топлоизолация
             на
    фундамент
ГАЛЕРИЯ