ДС БИЛД ЕООД -Доставка и монтаж на топлоизолация,Минерални мазилки,Системи за сухо строителство,Окачени тавани,Преградни стени,Цялостни ремонти.
Изолация на стени

Емпирично установено е, че липсата топлоизолация на външни стени, са основен източник на топлина загуба. Така  могат да "изпарят" 45% от топлината. Ето защо, на топлоизолацията по фасадни стени трябва да се обърне специално внимание.
През неизолираните стени се получава изтичане на топлина навън като вътрешната повърхност остава винаги студена, което благоприятства развитието на плесенни гъбички и мухъл. Загубата на топлина през вече топлоизолираните стени е силно намалена, в резултат на това вътрешната температура се повишава значително. Точно това прави поставянето на външна топлоизолация една необходима и сериозна инвестиция. Колкото по-скоро топлоизолирате вашият дом, толкова по-скоро ще получите и така желаната економия на вашите средства под формата на спестена топлинна енергия. С цел постигането на оптимална енергийна ефективност всяка топлоизолация трябва внимателно да бъде съобразена с дадените климатични условия на местността. Тук произлиза дилемата каква изолация ви е необходима -Стиропор,Графитен стиропор или Каменна вата?


Експандиран пенополистирол EPS познат повече като строителен стиропор.
Този продукт е създаден по природосъобразен и екологичен начин. Качествата му като отличен изолатор го правят често използван материал в строителството. Пенополистиролът (научното име на стиропорът) се произвежда от полистиролови гранули, които под високо налягане и гореща пара експандират(раздуват се )след което се формоват на желаните размери. Най-широко разпространени са листа с размер от 10 до 100 мм (за направата на топлоизолация на фасади) и по големи дебелини в зависимост от конкретното предназначение. Стиропорът дължи топлоизолационните си качества благодарение на затворения въздух в гранулния си състав. Гранулите на стиропора съдържат само 2 % полистирол в състава си, останалите 98% са въздух. Главното за качествената топлоизолация е топлоизолационния продукт да „диша“. Парите образуващи се от вътрешната страна на стената трябва свободно да преминават навън в околната среда. Така попадналата или съдържаща се влага постепенно се изпарява в околната среда, като се намалява риска от замръзване през студените зимни дни и последващото нарушаване цялостта на топлоизолационната система. Това качество на стиропора е изключително важно при новопостроени сгради, където строителната конструкция съдържа много строителна влага.
ОЩЕ»»
ДСБИЛД ЕООД -гр.Варна
 
тел.:0899/920300 и 0878/705970
e-mail:ds_build_eood@abv.bg
промоции
WebDesign by k0c3t0
топлоизолация
           на
      покрив
топлоизолации
           на
        стени
ГАЛЕРИЯ
гипсокартон
мазилки
топлоизолация
             на
    фундамент
топлоизолация
          на
        под