ДС БИЛД ЕООД -Доставка и монтаж на топлоизолация,Минерални мазилки,Системи за сухо строителство,Окачени тавани,Преградни стени,Цялостни ремонти.
Изолация на СУТЕРЕН или ФУНДАМЕНТ с плочи от екструдиран полистирол
Подзeмното и приземното строителство на сгради и съоръжения са подложени на постоянно високо ниво на физическо напрежение, причинени от температурните промени, влиянието на подпочвените води и други корозивни фактори. Всичко това има отрицателен ефект и може да доведе до напукване и по-нататъшното разрушаване на основи, стените на сутерена и мазетата. За да се предотврати това въздействие по време на строителните работи на цикъл нула за изолация се използват успешно плочи с екструдиран пенополистирол. В допълнение към твърдата външна изолация от екструдиран полистирол се полага слой хидроизолация  да се осигури изтеглянето на подземните води, като по този начин се предотвратява натиска върху основите на сградата.Така се постига липса на такива изолирани "студени мостове", което значително увеличава нейната ефективност и дълъг живот.
Полагането на екструдиран пенополистирол в основите трябва да се извършва до не по-малко от 50см над насипа.
Залепването на екстудирания пенополистирол по външни стени на сутерени става върху вече направена хидроизолация с помощта на битумен разтвор на водна основа.Ако хидроизолацията е решена чрез водонепропускливи циментови разтвори,материалът може да се залепи към стените и с лепило за топлоизолация.Следва застилането с защитно геотекстилно платно върху топлоизолацията,след което се полагат дренажни тръби и основите се засипват с чакъл,филц и др.
насип
дюбел за топлоизолация
стоманобетонен фундамент
екструдиран пенополистирол
шпакловка+мазилка
лепило за топлоизолация
топлоизолации
           на
        стени
топлоизолация
          на
        под
ДСБИЛД ЕООД -гр.Варна
 
e-mail:ds_build_eood@abv.bg
тел.:0899/920300 и 0878/705970
гипсокартон
промоции
WebDesign by k0c3t0
мазилки
топлоизолация
             на
    фундамент
ГАЛЕРИЯ
ОБЕКТИ
топлоизолация
           на
      покрив