Гипсокартон
           Строителство
                    Ремонт
                         Дизайн
Нашето
мото

 

🖂   ds_build_eood@abv.bg
📞  0899920300
Ние работим за вас от 2001год.

Ние не делим обектите на малки и големи-за нас те са ВАЖНИ и доволният клиент е най-важен!

ДСБИЛД


В старанието си да се осъвършенстваме и да изпълняваме възложените ни задачи максимално прецизно,ние разчитаме изцяло на дългогодишният ни опит и професионалните инструменти,с които работим.
Сухото строителство предлага напълно нови творчески възможности за оформление. Сухите подови основи, преградните стени, предстенните обшивки, сухите мазилки, подпокривните пространства и таваните от естествения продукт гипс са биологично напълно безвредни и се все повече се препоръчват от експертите. Едновременно с това и поставянето на външна топлоизолация+полимерна мазилка решава проблемите с загубите на топлоенергия,конденз и влага,изпълнена качествено тя придава на сградата красотa и завършеност.

Фирмата ни  е основана през 2001 г. като логично продължение на развиваната дейност  до тогава.   Първоначално основната дейност на нашата фирма беше насочена изцяло в областта на сухото строителство(ГИПСОКАРТОН,ОКАЧЕНИ ТАВАНИ,PVC ОБЛИЦОВКИ,ПРЕДСТЕННИ ОБШИВКИ,СУХИ МАЗИЛКИ,ПРЕГРАДНИ СТЕНИ)
През годините нашия опит се е наложил в доверието на клиентите ни към нас. Ние се стараем да изпълним всяко възложение и каприз на клиентите ни,независимо дали е корпоративен или частен. Ние не делим обектите на малки и големи-за нас те са ВАЖНИ и доволният клиент е най-важен!
📞  0899920300

© Copyright  2019 |   All Rights Reserved   |   Powered by k0c3t0
🖂   ds_build_eood@abv.bg